بهترین نمایش انجمن ها در مرورگر Mozilla FireFox است

سایت تخصصی خودرو پرشین تیونینگ » بخش مباحث تخصصی خودرو » طراحی خودرو » آموزش طرح هاي برتر تيونيگ

طراحی خودرو
کلیه مطالب و مباحث مربوط به طراحی خودرو در این قسمت قرار می گیرد

دوستان پرشین تیونینگ

پاسخ
قدیمی 16-02-09, 01:05   #1
Aragorn
مدیر سایت

Aragorn آواتار ها

تشکر ها: 741
تشکر از شما 1,866 بار در 715 پست
خودرو شخصی: انتخاب نشده
Good آموزش طرح هاي برتر تيونيگ

سلام به همه
از وقفه اي كه ايجاد شد پوزش مي خواهم

خب يك مقدار توضيحات بدم كه در اين تاپيك آموزش طرح هاي برتر مسابقه تيو نينگ كه در مسابقه مقام آورده اند قرار داده ميشود به اضافه طرح هاي غير مسابقه اي كه به امتياز مورد نظر از ديد داوران و كاربران رسيده باشد و تمايل شخص صاحب طرح براي قرار دادن اموزش آن
براي شروع هم علي جان و حسين جان اموزش طرح ها را در اين تاپيك قرار دهند
پيشا پيش عرض ميكنم كه در اين تاپيك فقط آموزش و سوال و جوابهاي مربوط به همان آموزشها قرار داده ميشود
در نتيجه
از اظهار نظز در اين تاپيك خودداري كنيد
از پرسيدن سوالاتي كه مربوط به اين آموزشها نيست خودداري كنيد براي اين دست سوالات به تاپيك گالري كارهاي تيونينگ شما مراجعه كنيد

اين روند قرار دادن اموزشها تا اطلاع ثانوي فقط براي 5 طرح اول به صورت كامل و براي ساير طرحها فقط اموزش تكنيكهاي خاص قرار داده مي شود تا از مباحث تكراري خودداري شود

باتشكر از همكاري شما
حامد

بهترين راه يادگيري ياد دادن است

Aragorn آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر مقابل از شما Aragorn بخاطر این ارسال تشکر کرده اند:
ADK (16-02-09), ali-sh (16-02-09), HusseinR (16-02-09), Mohammad (16-02-09), Peugeot206_16v (16-02-09), pooyan_mashinbaaz 2008 (16-02-09), Ramtin-Auto (16-02-09)

قدیمی 16-02-09, 23:46   #2
HusseinR
ناظم انجمن ها

HusseinR آواتار ها

تشکر ها: 2,449
تشکر از شما 3,123 بار در 1,405 پست
خودرو شخصی: 206SD LX 1.6
پیش فرض آموزش طرح بنده در مسابقه سری دوم

درود بر دوستان.
قرار شده کارهای انجام شده بر روی عکس مر سدس CLS در مسابقات دور دوم طراحی رو توضیح بدم. از برنامه Tuning Car Studio شروع میکنم. راستش میشه گفت از این برنامه استفاده ای نشده؛ جز اینکه طرح یکی از رینگ ها رو کپی کردم به برنامه فتوشاپ و مورد استفاده قرار گرفت. این برنامه رو سیستم من خیلی کند اجرا میشه. سیستم ضعیفی ندارم. برا فتوشاپ که خیلی روان کار میکنه. نمیدونم مشکلش چیه. امکانات کافی هم نداره. مثلأ اثری از سپر و باله و قطعات بدنه جز همون رینگ ها نمی بینید. وقتی به فتوشاپ عادت کرده باشید متوجه می شوید که امکانات و عملکرد Tuning Car Studio خیلی پایین است. به هر صورت امتحانش هم ضرری نداره.
لازم به یادآوری شاید نباشه که اینجا هدف آموزش فتوشاپ نیست و میخواهیم کارهایی رو که میشه با کمک اون در تیونینگ ظاهری یک ماشین انجام داد، مرور کنیم.
ابتدا رینگی رو که انتخاب کرده بودم با کمک خط کش ارتفاعش رو برابر با رینگ اصلی تنظیم کردم. بعد با فرمان skew از منو edit> transform طول و عرض رو آنقدر کم و زیاد کردم تا دقیقآ منطبق با رینگ اصلی در بیاد. یک نوار سفیدی هم دور رینگ انتخابی بود که با رنگ زرد ملایمی رنگ آمیزی شد. برای چرخ دیگر لازمه که یک کپی از لایه رینگ بگیرید و بعد تغییرات رو شروع کنید. و به همین منوال تغییر دهید. برای هر دو چرخ میشه از فرمان perspective از همان منو transform استفاده کرد تا پرسپکتیو چرخ طبیعی به نظر بیاید.
بحش بیرونی کاپوت و قسمت بالای گلگیرها و درها رو اینگونه رنگ تیره زده ام: با ابزار magnetic lasso قسمت مورد نظر را انتخاب کنید. در حالیکه لایه زمینه (تصویر اصلی) انتخاب شده است، از بحش انتخاب شده کپی بردارید و در یک لایه جدید بچسبانید. بعد با دکمه add a layer style و در پنجره مربوط، color overlay را انتخاب کرده و رنگ دلخواه را با opacity دلخواه، اعمال کنید. سمت دیگر ماشین هم بدین گونه رنگ آمیزی میشود.
رنگ آمیزی چراغها، مه شکنها، آرم بنز و خطوط روی آینه های بغل به همین شیوه ذکر شده انجام گرفته است که از رنگ زرد ملایم استفاده شده است. شیوه رنگ آمیزی کل بدنه اصلی ماشین (در اینجا خاکستری) در مقایسه با موارد ذکر شده، تفاوتی نمیکند.
سپر را می توانید به همین صورت رنگ آمیزی کنید. سپر رو از تصویر یک CL63 انتخاب کردم (با ابزار lasso) و کپی کرده، در تصویر مورد نظر چسباندم. باز هم به کمک فرمان skew از منو edit> transform می توانید اندازه سپر رو تغییر دهید تا سپر اصلی را پوشانده و به طور طبیعی بر روی کلیت ماشین قرار گیرد. در این مواقع چون دو بخش از دو تصویر متفاوت کنار هم قرار میگیرند لازم به نور پردازی و جهت تابش نور هم دقت کنید. در صورت وجود نور شدید در بخش وارد شده و چسبانده به تصویر اصلی (مثل سپر در اینجا) از ابزار spot healing brush و یا stamp استفاده کنید تا رنگ و نور یکنواخت تر شود.
خطوط افقی جلو پنجره را هم با ابزار های انتخاب lasso یا magic wand انتخاب کردم و با copy-paste در لایه ای جدید، آنها را حرکت دادم و به هم نزدیک کردم. اضافه ها را هم پاک کنید.
در همه مواقع انتخاب هر بخشی از تصویر، جهت صاف و یکدست شدن لبه های، بعد از اتمام انتخاب، alt+shift+D را فشار دهید تا فرمان feather فعال شود. 5/0 یا 1 واحد را وارد کنید. سپس از بخش انتخاب شده کپی کنید. در صورت نیاز بعدی جهت رفع تیزی لبه ها از ابزار blur استفاده کنید.
راستش رو بخواید مواردی رو فراموش کردم روی تصویر انجام بدم. یعنی اصلا به ذهنم نرسید!! مانند کم کردن ارتفاع که با بریدن چرخها و حرکت آن به داخل گلگیر می تواند انجام شود. البته با بریدن کل بدنه و حرکت دادن آن به سمت زمین نتیجه کار بهتر خواهد بود که در اینصورت باید نقاطی از تصویر پشت ماشین را که در اثر جا به جایی خالی می مانند، با ابزار stamp بپوشانید.
شیشه ها رو هم می توانید رنگ آمیزی کنید.
با کمک ..... lens flare از منو filter> render بر روی چراغها می توانید افکت انعکاس نور را بوجود آورید.
کاستی ها را منت نهید و چشم پوشی کنید! کار با فتوشاپ آسان است اما نکته این است که خلاقیت به خرج دهید.

قبل از ارسال تاپیک جدید حتما با کمک جستجو از تکرای نبودن آن مطمئن شوید.
در انتخاب تاپیک مناسب برای پست های خود دقت نمایید.
برای قدردانی فقط از گزینه "تشکر" استفاده نمایید.
از ارسال پست های متوالی جدا خودداری نمایید.
در انجمن مناسب تاپیک بزنید.

HusseinR آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
3 کاربر مقابل از شما HusseinR بخاطر این ارسال تشکر کرده اند:
ADK (17-02-09), ali-sh (17-02-09), pooyan_mashinbaaz 2008 (17-02-09)

پاسخ

برچسب ها
آموزش ، تيونينگ

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

قوانین ارسال