بهترین نمایش انجمن ها در مرورگر Mozilla FireFox است
طراحی خودرو
کلیه مطالب و مباحث مربوط به طراحی خودرو در این قسمت قرار می گیرد |
![]() |
|
|
#1 |
|
کاربر ویژه، اسبق سایت
![]() تاریخ عضویت: Jul 2007
تشکر ها: 662
تشکر از شما 715 بار در 232 پست
خودرو شخصی: Murano LE 2010
|
پیرو مسابقه ی تیونینگ سایت این تاپیک را با این هدف ایجاد کردیم که جنبه ی آموزشی داشته باشد برای دوستانی که مایل به یاد گیری هستند و همچنین دوستان تیونینگ کار.
شما میتوانید طرح هایی که خودتان با برنامه های فتو شاپ و تیونینگ کار استودیو ایجاد کرده یاد را در این تاپیک قرار دهید تا دوستان دیگر در مورد کار شما نظر بدهند و ایرادات طرح شما را برطرف کنند تا در نهایت بتوانید طرحی عاری از هرگونه ایراد درست کنید. دوستان اگر طرح خود را قرار میدهید مثلا یک قسمت مانند رینگ ها را خیلی خوب درست کرده اید پس ممکن است دوستان در مورد نحوه ی کار شما برای رینگها سوال بپرسند و شما موظف هستید که به سوال دیگر کاربران عزیز در این زمینه ها پاسخ دهید . پس بنابراین در این تاپیک آموزش هم قرار میگیرد و دوستان میتوانند با استفاده از این آموزش ها خود را به حرفه ای ها برسانند . اگر طرحی را قرار میدهید لطفا عکس خود را یا ضمیمه پست کنید و یا اینکه آنرا به صورت لینک قرار دهید . همچنین طرح اصلی که بر روی ان کار کرده اید را نیز قرار دهید. با تشکر از همکاری شما |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() تاریخ عضویت: Jan 2009
تشکر ها: 415
تشکر از شما 466 بار در 168 پست
خودرو شخصی: پژو 206
|
با سلام به همگی .
دیدم هیچ خبری از بچه های تیونینگ کار پرشین تیونینگ نیست گفتم دست بجونبونم یه کار بزارم شاید بقیه هم کم کم اومدن دوستان لطف کنن نظرشون بدن ![]() این یه کار از تیونینگ SL 2OO9 . عکس اصلی : عکس تیونینگ شده :
|
|
| 5 کاربر مقابل از شما ADK بخاطر این ارسال تشکر کرده اند: | ali-sh (16-02-09), BMW_M5 (19-02-09), Mohammad (16-02-09), pooria_92 (28-07-09), pooyan_mashinbaaz 2008 (16-02-09) |
|
|
#3 |
|
کاربر ویژه، اسبق سایت
|
اشکان جان سپر جولوی طرحتون خیلی طبیعی شده . از سپر ماشینهای دیگر استفاده کردید یا اینکه سپر خود sl رو دستکاری کردید؟
این هم طرح من تا حالا به این شکل تیون نکرده بودم : تغییرات انجام گرفته : تغییر کاپوت ا ز cls به slk و تغییر سپر جلو . لامپ های زنون جلو . رینگهای 21 اینچی . تغییر آرم . کاهش ارتفاع خودرو . cls اصلی سقف داره من در این طره cls رو روباز کردم (صندلی عقب رو خودم برایش ساختم). تغییر شکل چراغ های جلو . و تغییر رنگ بدنه. لینک طرح اصلی لینک طرح من * دوستان به رینگهایی که روی این طرح کار گزاشته ام دقت کنید . معمولا وقتی رینگ روی طرحتان میگزارید حالت تخت دارد اما رینگ ها ی این طرح اینطور نیست |
|
|
|
|
|
#4 |
|
آره پویان جان از سپر یه ماشین دیگه استفاده کردم البته با کلی دنگ و فنگ و تغییر برای فیت شدن ...
![]() طرحت خیلی ابتکاری و زیباس ولی رنگش به نظرم یه خورده خیلی تیره شده و نمی شه جزئیاتی که خیلی خوبم از کار در اومده دیده بشه .رینگ ها خیلی عالی حتما آموزششو بزار واسمون در مورد رفلکسای روی کاپوت ( قسمت بالاش زرد رنگا ) هم یه توضیحهایی بده که از چه ابزاری استفاده کردی .
|
|
| 2 کاربر مقابل از شما ADK بخاطر این ارسال تشکر کرده اند: | BMW_M5 (19-02-09), pooyan_mashinbaaz 2008 (16-02-09) |
|
|
#5 |
|
ناظم انجمن ها
![]() تاریخ عضویت: Jun 2007
تشکر ها: 2,449
تشکر از شما 3,123 بار در 1,405 پست
خودرو شخصی: 206SD LX 1.6
|
جذاب و دیدنی بود پویان جان.
فقط قربون روش کار رینگ ها رو بیا و یاد ما هم بده.
![]() قبل از ارسال تاپیک جدید حتما با کمک جستجو از تکرای نبودن آن مطمئن شوید. در انتخاب تاپیک مناسب برای پست های خود دقت نمایید. برای قدردانی فقط از گزینه "تشکر" استفاده نمایید. از ارسال پست های متوالی جدا خودداری نمایید. در انجمن مناسب تاپیک بزنید. |
|
|
|
| کاربر مقابل از شما HusseinR بخاطر ارسال مفید تشکر کرده اند: | Reza82N (15-06-10) |
|
|
#6 |
|
کاربر ویژه، اسبق سایت
|
اموزش تغییر رینگ ها:
در طرح های دوستان من میدیدم که خیلی ها یا رینگ رو عوض نمیکنند یا اگر عوض میکنند رینگ حالت تخت دارد و مرکز رینگ با مرکز رینگ حالت معمولی مطابقت ندارد. چند راه رو امتحان کردم که سر انجام راهی اختراع! کردم که این مشکل حل شد و از نظر دوستان هم خیلی زیبا و طبیعی شد. ابتدا نگاهی کنید به طرحی که میخواهید رینگ هایش را عوض کنید و زاویه ی ماشین در عکس را در نظر بگیرید . سپس به سایت گوگل بروید و در قسمت جستو جوی تصاویر گوگل نام یکی از شرکت های سازنده ی رینگ را جست و جو کنید (مانند BBS و O.zو LEXANI و ...) . پیشنهاد میکنم که سایز نمایش عکسها را در حالت EXTRA large قرار دهید تا برای جابجایی رینگ اندازه کوچک نباشد (اگر بزرگ باشد میتوان عکس را کوچک کرد اما اگر کوچک باشد بزرگ کردن عکس کاهش کیفیت را به دنبال خواهد داشت). همونطور که میدونید طرحی که من روی اون کار کردم یک CLS بود که طرح اصلی را در زیر میتوانید ببینید . همچنین طرحی که در گوگل برای کار پیدا کردم را هم میتوانید ببینید. لینک طرح اصلی پروژه لینک طرحی که از گوگل پیدا کرده ایم برای انجام پروژه حالا نرم افزار فتو شاپ را باز کنید و هم عکسی که قرار است تغییر کند و هم عکسی که در گوگل پیدا کرده اید را Open کنید . از نوار ابزار سمت چپ فتو شاپ ابزار Elliptical Marquee tool را انتخاب کنید (این ابزار پایین ابزار move tool در سمت چپ فتو شاپ قرار دارد) . با استفاده از ابزار Elliptical Marquee tool که انتخاب کرده اید به عکس گوگلی بروید و با این ابزار به صورت بیضی شکل رینگ عقب عکس را انتخاب کنید . سپس با استفاده از move tool منطقه انتخاب شده با ابزار قبلی را ببرید و تکه ی بریده شده را بکشید تا روی رینگ های عقب طرحی که روی آن کار انجام میدهید. در این قسمت ممکن است به چند مشکل بر بخورید : یکی اینکه سایز رینگ بریده شده بسیار بزرگ تر از رینگ فابریک در طرح اصلی است و رینگ بریده شده الان تا روی گلگیر هم آمده است : برای حل این مشکل سایز عکس گوگلی را آنقدر تغییر دهید و رینگش را ببرید و روی طرح اصلی بیاورید تا سایز دلخواه و طبیعی بع دست آید. این از رینگ عقب. در 99 در صد کارها شما هم برای تغییر رینگ عقب و هم برای تغییر رینگ جلو باید از رینگ عقب عکس گوگلی استفاده کنید . مثلا در طرحی که من روی آن کار کردم زاویه ماشین به گونه ای نیست که برای رینگ های جلو هم از رینگ های جلوی عکس گوگلی استفاده کنم. پس در این مواقع از همان رینگ عقب عکس گوگلی استفاده میکنیم با این تفاوت که برای رینگ های جلو قطر کوچک بیضی باید بیشتر از قطر کوچک بیضی رینگهای عقب باشد. در صورتی که اندازه ی قطر های کوچک را درست رعایت کنید مشکل مرکز رینگها هم حل میشود و در جای خود قرار میگیرد . حالا طرحتان را save کنید . لینک طرح نهایی رینگها سوالی بود درخدمتیم |
|
|
|
|
|
#7 |
|
تیونینگ پژو پارس فقط با استفاده از برنامه فتو شاپ :
عکس اصلی : ![]() عکس تیونینگ شده : ![]()
|
|
| 4 کاربر مقابل از شما ADK بخاطر این ارسال تشکر کرده اند: |
|
|
#8 |
|
کاربر ویژه، اسبق سایت
|
اشکان جان اگر ممکن هست یک توضیحی در مورد این کاپوت پرشیا بدید(عکس تیونینگ شده).
رینگهای پرشیا رو با استفاده از آموزش انجام دادید؟ |
|
|
|
| کاربر مقابل از شما pooyan_mashinbaaz 2008 بخاطر ارسال مفید تشکر کرده اند: | ADK (19-02-09) |
|
|
#9 | |
|
نقل قول:
![]() برای کاپوت پرشیا هم باید بگم که اول یه عکسی از گوگل پیدا کردم که ماشین کاپوت تیونینگ داشته باشه ( peugeot 405 tuning pic سرچ کردم و عکس زیر رو انتخاب کردم ): ![]() بعد به دلیل اختلاف اندازه عکس مورد نظر و عکس پرشیا اینقدر سایز عکس رو عوض می کنیم تا به سایز مورد نظر برسیم که این تغییر سایزو به صورت شکل زیر یا با استفاده از شرت کی ctrl+Alt+I انجام می دیم : ![]() سپس با استفاده از ابزار Quick Selection tool یا Lasso tool ( هر کدوم که راحت ترین ) قسمت کاپوت رو جدا می کنید و بعد منتقلش می کنید به شکل پژو پاس : ![]() مرحله بعد تطبیق دادن و رنگ کردن اونه که دیگه شما بر اساس وقت و حوصله ای که رو کار میزارید انجامش میدین .
|
|
|
| 4 کاربر مقابل از شما ADK بخاطر این ارسال تشکر کرده اند: |
|
|
#10 |
|
کاربر ویژه، اسبق سایت
|
دوستان یه پیشنهاد داشتم: این کار هایی که برای تیون کردن ماشین انجام میدیم مثل تعویض رینگ و سپر ها و ... یه خورد تکراری شده و پیشنهادم این هست که بیایم و ایده های جدید بدهیم و به صورت تیمی روی پروژه های جدید کار کنیم تا آموزش طرح نهایی را در همین تاپیک قرار دهیم. مثلا ساختن بال عقب برای ماشین های یا قرار دادن لامپ نئون در زیر ماشین و .... .
پس ایده های جدید بدهید تا ماشین ها را حرفه ای تر تیونینگ کنید. |
|
|
|
| کاربر مقابل از شما pooyan_mashinbaaz 2008 بخاطر ارسال مفید تشکر کرده اند: | Aragorn (01-03-09) |
![]() |
| برچسب ها |
| کارهای, گالری, تیونینگ, شما |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|