بهترین نمایش انجمن ها در مرورگر Mozilla FireFox است

سایت تخصصی خودرو پرشین تیونینگ » بخش مباحث تخصصی خودرو » مکانیک خودرو » بررسی و رفع کلیه عیوب پژو 206 ( تیپهای 2 تا 6 )

مکانیک خودرو
كليه مباحث مربوط به مکانیک خودرو در اين قسمت قرار مي گيرد

دوستان پرشین تیونینگ

توجه کنید: کاربرگرامی از کپی غیر مجاز مطالب پرهیز نمایید

پاسخ
قدیمی 22-08-10, 23:53   #491
mahdi_shr

mahdi_shr آواتار ها

تشکر ها: 7
تشکر از شما 32 بار در 8 پست
خودرو شخصی: پژو 206

نقل قول:
نوشته اصلی توسط armel نمایش پست ها
سلام.اورینگهای بستهای بخاری داخل اتاق و عوض کردم.واشر سر سیلندر هم عوض کردم.وضعیت کم کردن آب کمتر شده ولی هنوز آب کم میکنه ولی کمترشده.چون من همیشه از ضد یخ استفاده میکنم هیچ نشانه ای از نشتی آب از جایی ندیدم.یه سئوال دیگه.صبحها که ماشینو روشن میکنم یک لحظه افت دور موتور دارم بعد همه چی عادی میشه.فقط موقعی که موتور ماشین سرده و بعداز چند ساعت روشن میکنم این حالت پیش میاد.موقعی که ماشین گرمه این اتفاق نمی افته.ممنون.
سلام منم همین چند روز پیش مشکل شما رو داشتم.از 2ماه پیش دوبار واشر عوض کردم اما مشکل از جای دیگه بود(مشکل از اورینگ دور بوش خونه دوم سیلندر بود)تا الان که آب کم نکرده.البته من حواسم به همه مواردی که تو تاپیکی مه دوستان معرفی کردن بود.206 اصلا نباید آب کم کنه.
good luck
mahdi_shr هم اکنون آنلاین است.   پاسخ با نقل قول

قدیمی 23-08-10, 00:47   #492
Shahin_Smoke

تشکر ها: 1
تشکر از شما 1 بار در 1 پست
خودرو شخصی: انتخاب نشده

چند تا احتمال میشه داد.
اگر بین یه سرعتی اینطوری میشه فقط کافیه که یه بالانس کنی چرخ هات رو ! این مشکل بر طرف میشه .
اگر لرزش هم داره دندت همیشه ! از جلو بندیه و این !! این !! این میله هه که این پایینه اسمش یادم رفته ! چرخ ها بهش وصل هستند ، قسمت کوتاهش که طرف کمک رانندست میتونه باشه .

خدا خیر بده کسی که جواب من رو هم بده ! من هنوز مشکلم برطرف نشده !! :(( مشکل من 2 تا پست بالا تره الان ..

اگر دور موتور خیلی پایین میاد و وقتی گاز هم میدی دور موتور بالا نمیره و بد تر میشه . این همون بحث کپ کردن ماشین هستش که دوستان خیلی درموردش توضیح دادن و راه حلش رو گفتند !

جواب منم بدین اخههههه :((((

ویرایش توسط HusseinR : 23-08-10 در ساعت 10:39. دلیل: ترکیب پست ها
Shahin_Smoke آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول

قدیمی 23-08-10, 01:31   #493
MoEiN.R

MoEiN.R آواتار ها

تشکر ها: 35
تشکر از شما 10 بار در 4 پست
خودرو شخصی: پراید صندوق دار با ABS

سلام شاهین جان
با توجه به اینکه ماشینت ساخت 81 احتمال زیاد واسه سنسورایی که به ecu میرن، مطمئن باش عمرشون رو کردن ( دقیقاً نمی دونم کدوم سنسور ولی اونایی که به موتر وصلن همشون رو عوض کن ) چون بعد مدتی که ماشین روشن داغ میشه و خطا میفرسته و ecu سوخت رو قطع می کنه و خاموش میشه، بعد چند دقیقه هم که خنک تر شد اون خطا رو نمیفرسته و ماشین استارت میخوره و روشن میشه ( سمند پسر خالم هم همچین مشکلی داشت و سال ساختش 83 بود )
به یه اوستا کاره ماهر و کار بلد نشونش بده امید وارم مشکلت حل شه عزیز

کاربر مقابل از شما MoEiN.R بخاطر ارسال مفید تشکر کرده اند:
Shahin_Smoke (28-08-10)

قدیمی 23-08-10, 14:07   #494
Azar

Azar آواتار ها

تشکر ها: 415
تشکر از شما 180 بار در 75 پست
خودرو شخصی: پژو 206
14 روغن موتور 1.4 لیتری 206

همیشه از روغن توتال 5000 از این قوطی فلزی ها برا موتور استفاده می کردم، دفعه پیش به توصیه یکی از نمایندگی های معتبر ایساکو از نمونه گالن 4 لیتری خاکستری رنگ پلاستیکی که روش نوشته فارسی هم داشت، استفاده کردم. با گذشت 7000 کیلومتر رنگ روغن سیاه نشده و صدای موتور هم بم شده و غیرعادی بنظر میرسه! بنظرتون از نوع روغن می تونه باشه؟ اینبار چی استفاده کنم؟

قدیمی 23-08-10, 15:17   #495
MoEiN.R

MoEiN.R آواتار ها

تشکر ها: 35
تشکر از شما 10 بار در 4 پست
خودرو شخصی: پراید صندوق دار با ABS

من با اینکه هیچیه ایران رو قبول ندارم از روغن موتور و واسکازینش خیلی راضیم، روغن رو بهران 8000 بریز و واسکازین رو ایرانول، هم ارزون تموم می شه هم عمرش بیشتره ( ما واسه اوتوبوس هم بهران و ایرانول میریزیم، از این بنزایه vip رویال ) خیلی از روغنش راضیم
راستی روغن رو میگن هر 2500 - 3000 کیلومتر باید عوض کنی چه کثیف و سیاه شده باشه یا نه ! چون اون خاصیت رو از دست میده و به دیواره سیلندر و پیستون ها صدمه میزنه ( مکانیکم همیشه بهم میگه )
رو کارت تعویض روغنه نوشته : سلامت موتور خودروی شما به سرویس منظم و رسیدگی مداوم بستگی دارد
MoEiN.R آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول

قدیمی 29-08-10, 08:21   #496
gheibi57

تشکر ها: 2
تشکر از شما 5 بار در 5 پست

سلام دوست عزیز
یک v8 حدود 2ماه پیش تحویل گرفتم ولی بعد از مدتی دریچه گازش سوخت . ایران خودرو برام اونو عوض کرد
ولی ماشین خیلی جوندار نیست یعنی دور موتور زود بالا می ره مثلا تو دنده 3 با دور موتور 4 بزور 90 تا می ره یا
توی دنده 4 110 با دورموتوره 4
آیا این طبیعیه ؟
gheibi57 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول

قدیمی 30-08-10, 19:56   #497
مهدی 666

مهدی 666 آواتار ها

تشکر ها: 14
تشکر از شما 0 بار در 0 پست
خودرو شخصی: تیپ 2

اول سلام به تمامی دوستان

نقل قول:
نوشته اصلی توسط MoEiN.R نمایش پست ها
من با اینکه هیچیه ایران رو قبول ندارم از روغن موتور و واسکازینش خیلی راضیم، روغن رو بهران 8000 بریز و واسکازین رو ایرانول، هم ارزون تموم می شه هم عمرش بیشتره ( ما واسه اوتوبوس هم بهران و ایرانول میریزیم، از این بنزایه vip رویال ) خیلی از روغنش راضیم
راستی روغن رو میگن هر 2500 - 3000 کیلومتر باید عوض کنی چه کثیف و سیاه شده باشه یا نه ! چون اون خاصیت رو از دست میده و به دیواره سیلندر و پیستون ها صدمه میزنه ( مکانیکم همیشه بهم میگه )
رو کارت تعویض روغنه نوشته : سلامت موتور خودروی شما به سرویس منظم و رسیدگی مداوم بستگی دارد
من حتی همین روغن و واسکازین ایرانی رو هم قبول ندارم!!!!!!!
شاید برای خودروهای بومی شده مثل پیکان و پراید و 405 خوب کار کنن، ولی در کل کیفیت ندارن. چندوقت پیش که ماشین رو برای سرویس بردم، واسکازینشو بهران ریختم. دنده ها به فرم بدی سفت جا میرفتن. بعد از دو روز دوباره بردم واسکازینشو توتال ریختم از روز اول هم نرم تر شد!!!!
در ضمن یه روغنی مثل Total 7000 طبق گفته ی کارخانه توتال 20000 تا کار میکنه. فرق داره با این روغن سوخته های داخلی.
مهدی 666 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول

قدیمی 31-08-10, 12:47   #498
gheibi57

تشکر ها: 2
تشکر از شما 5 بار در 5 پست
12

سلام دوستان
یکی من رو راهنمایی کنه سوالمو بالا مطرح کردم؟

قدیمی 06-09-10, 10:27   #499
blue_1367

تشکر ها: 0
تشکر از شما 0 بار در 0 پست
پیش فرض نشتی روغن هیدرولیک 206

با سلام به دوستان عزیز
من 206 sd دارم موتور 1600 که در عرض 3 ماه یک بار مخزن هیدرولیک یک بار هم مخزن هم پمپ و سه بار اورینگ مخزن رو تعویض کردم. و همه موارد به خاطر نشتی روغن از اورینگ مخزن بود. هنوز که هنوزه روغن نشت می کنه. واقعا نمی دونم مشکلش چیه!!!
البته اینم بگم که این موارد بعد از یه تصادفی بود که از جلو زدم و رادیاتور خورد به مخزن هیدرولیک و اونو شکوند.
اگر بتونید دلیل احتمالیشو بگید خیلی ممنون میشم!!
از راهنماییتون بسیار متشکرم!!
blue_1367 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول

قدیمی دیروز, 19:58   #500
lions_london

تشکر ها: 0
تشکر از شما 1 بار در 1 پست

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Azar نمایش پست ها
همیشه از روغن توتال 5000 از این قوطی فلزی ها برا موتور استفاده می کردم، دفعه پیش به توصیه یکی از نمایندگی های معتبر ایساکو از نمونه گالن 4 لیتری خاکستری رنگ پلاستیکی که روش نوشته فارسی هم داشت، استفاده کردم. با گذشت 7000 کیلومتر رنگ روغن سیاه نشده و صدای موتور هم بم شده و غیرعادی بنظر میرسه! بنظرتون از نوع روغن می تونه باشه؟ اینبار چی استفاده کنم؟

سلام. اینکه میگین صداش ماشین بم شده شاید واسه اینکه روغن داخل موتور بیشتر از حد مجازه!
بهترین روغن موتورهایی که واسه 206 هست یکی کاسترول جی تی ایکس مگانتک هست(10-40) و یکی هم
profi-car آلمان هست اونم از نوع 10-40 .این روغن های 10-40 هچند یکم گرونتره ولی یک خاصیتی که داره اینه که وقتی خاموشه ماشین مقداری روغن اطراف موتور مثل پیستون ها اینا میمونه و وقتی استارت میزنی خیلی نرم تر استارت میخوره. من واسه ماشینم از این دوتا استفاده می کنم و یک خاصیت خوب دیگه هم که داره اینه که دمای موتور در هنگام کار کردن پایین تر از دمای موتور موقعی که از روغن های دیگه استفاده می کنی هست.
lions_london آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول

پاسخ

برچسب ها
2, 206, 6, car, نشتی, هیدرولیک, و, کلیه, پژو, بررسی, تیپهای, تا, رفع, روغن, عیوب

کاربران در حال دیدن موضوع: 3 نفر (0 عضو و 3 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

قوانین ارسال