بهترین نمایش انجمن ها در مرورگر Mozilla FireFox است
لوازم جانبی خودرو
كليه مباحث مربوط به دزدگیر و لوازم جانبی خودرو در اين قسمت قرار مي گيرد. |
![]() |
|
|
#31 | |
![]() تاریخ عضویت: Mar 2010
تشکر ها: 0
تشکر از شما 0 بار در 0 پست
خودرو شخصی: انتخاب نشده
|
نقل قول:
اما من سوالم چیز دیگه ای بود مقایسه بین دوربین و سنسور بود که کدوم بهتره و اینکه اگه پخش ال سی دی دار داشته باشیم میشه از همون استفاده کرد و دوربینو بهش وصل کرد؟ ممنونم |
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
مدیر بخش سیستمهای امنبتی و حفاظتی خودرو
![]() تاریخ عضویت: Aug 2007
تشکر ها: 39
تشکر از شما 455 بار در 257 پست
|
|
|
|
|
|
|
#33 |
تشکر ها: 2
تشکر از شما 3 بار در 1 پست
|
ما چند روز پیش یه 206 تیپ 3 رفتیم گرفیتم و توی همون نمایندگی گفتم که برام سنسور دنده عقب استیل میت نصب کنن.
اما مثل اینکه خیلی گوشه زده ! نظر شما چیه؟ http://www.tisfoon.net/images/z08tjixf2vclkcmvsgd.jpg http://www.tisfoon.net/images/0arbzi94jv4gese3y7nt.jpg تا دوستان دیگر هم اشتباه من را تکرار نکنن.. طبق تعداد سنسوری که دارید دقیقا مثل عکس زیر عمل کنید! http://www.tisfoon.net/images/951fzkmko57alhtanyp.jpg یه توضیح هم برای 4 سنسوره میدم دیگه 2 سنسوره و 3 سنسوره هم مشخصه که چیکار باید بکنید 1- ابتدا عرض خودروتون را از پشت حساب کنید.. دقیق حساب کنید مثل عکسه . مثلا 206 معمولی عرضش 165 سانتی متر است. 2- بعد این عدد را بر 12 تقسیم کنید. (12 فقط برای 4 سنسوره است ) ( سه سنسوره بر 8.4 تقسیم کنید ) (دو سنسوره هم بر 5.2 ) اون عدد بدست آمده یعنی 13.75 سانت مقدار یک واحد است. 3- مقادیر 1.8 و 2.8 که توی عکس هم هست را بدست آورید ( 1.8 میشه 24.75 سانت،،، و 2.8 میشه 38.5 سانت) حالا که مقادیر را بدست آورید دقیق سنسور ها را نصب کنید! موفق باشید! فقط سوالم اینه که اون پلاستیک سیاه رنگ که روش سنسور نصب میکنیم چه قیمته؟ فابریک گیرمون میاد؟؟ چون مال من دیگه باید عوض بشه ___ راستی سنسور سپر جلو هم داریم که اگه خواستید اونم میزارم که چطور باید نصبش کنید |
|
|
|
| 3 کاربر مقابل از شما mostafa kalak بخاطر این ارسال تشکر کرده اند: |
|
|
#34 |
|
ناظم انجمن ها
![]() تاریخ عضویت: Jun 2007
تشکر ها: 2,476
تشکر از شما 3,148 بار در 1,417 پست
خودرو شخصی: 206SD LX 1.6
|
مصطفی جان ضمن خوش آمدگویی ممنون از توضیحی که دادید.
بله برا شما خیلی گوشه زده. من طبق دفترچه راهنمای همین استیل میت اینجوری نصب کردم که وسط فلاپ سپر رو پیدا میکنید و به فاصله 20 سانت از وسط به دو طرف 2 سنسور نصب میشه. یعنی فاصله دوتای وسطی میشه 40 سانت. بعد دو تای کناری رو به فاصله 30 سانت از دوتای وسطی نصب می کنید: *30*40*30* هر ستاره رو یک سنسور فرض کنید. این اندازه برا اغلب ماشینهای داخلی قابل استفاده است.
![]() قبل از ارسال تاپیک جدید حتما با کمک جستجو از تکرای نبودن آن مطمئن شوید. در انتخاب تاپیک مناسب برای پست های خود دقت نمایید. برای قدردانی فقط از گزینه "تشکر" استفاده نمایید. از ارسال پست های متوالی جدا خودداری نمایید. در انجمن مناسب تاپیک بزنید. |
|
|
|
| 3 کاربر مقابل از شما HusseinR بخاطر این ارسال تشکر کرده اند: |
|
|
#35 |
![]() تاریخ عضویت: Feb 2010
تشکر از شما 1 بار در 1 پست
|
سلام
سنسور جلو برای 206 هم هست اخه اکثرا گلگیر جلو رو موقع از پارک بیرون اومدن می زنن |
|
|
|
| کاربر مقابل از شما behrooz_chz بخاطر ارسال مفید تشکر کرده اند: | mostafa kalak (13-03-10) |
|
|
#36 | |
تشکر ها: 2
تشکر از شما 3 بار در 1 پست
|
نقل قول:
آره افتضاح نصب کرده! وقتی میخوام ماشین را از در حیاط در بیارم که فقط سوت ممتد میزنه! امروز خواستم پارک دوبل کنم گیجم کرد! نبودش راحت تر پارک میکردم. رفتم سراغ نمایندگی زیربار نمیرفت که بد نصب کرده حالا باید برم اون پلاستیک سیاه رنگ را بخرم و ببرم برام دوباره نصب کنن از قیمت اون پلاستیکه کسی خبر نداره؟ ویرایش توسط mostafa kalak : 14-03-10 در ساعت 01:33. |
|
|
|
|
|
|
#37 |
![]() تاریخ عضویت: Apr 2010
تشکر از شما 0 بار در 0 پست
|
اون مدل فابریک خانواده پژو با سیستم مغناطیس کار می کندو مزیت آن این است که نیازی به هیچ سوراخ کاری بر روی خودرو نیست و دقتش کمتر از 30 سانتی متر است و همچنین هیچ نقطه کوری ندارد
لازم به ذکر است که در حال حاضر شرکت ما این دستگاه را تولید می کند و قیمت آن برای مصرف کننده 70 هزار تومان است و عیب هم که دارد این است که نمی تواند تشخیص دهد که مانع در کدام جهت خودرو است. و همچنین بر روی تمام خودرو هایی که سپر آنها غیر فلزی باشد قابل نصب است. |
|
|
|
|
|
#38 |
![]() تاریخ عضویت: Jul 2010
تشکر ها: 19
تشکر از شما 14 بار در 7 پست
|
سلام بالاخره امروز یکی نوشتم
حسین جان امروز زنگ زدم یکی از نمایندگیها گفتند سنسور دنده عقب داریم و اصلی خود کارخونه پژو هست 40 تومن قیمتش هست ایا اینا واقعا اصلی هست ؟ ایا برا نصب سنسور گلگیر رو سوراخ میکنند ؟ ویرایش توسط HusseinR : 04-08-10 در ساعت 14:00. |
|
|
|
|
|
#39 |
|
ناظم انجمن ها
![]() تاریخ عضویت: Jun 2007
تشکر ها: 2,476
تشکر از شما 3,148 بار در 1,417 پست
خودرو شخصی: 206SD LX 1.6
|
عزیز برادر الان دیگه مد شده برچسب "فابریک" رو به هر چیزی بچسبونن!! من بودم فریب اینا رو نمیخوردم. پست شماره 25 رو بخونید. ولی خب کلا سنسور دنده عقب چیز آنچنان مهمی نیست که روش زیاد حساس باشیم.
توصیه میکنم از مارک استیل میت تهیه کنید که قیمت و کیفیت خوبی داره. بله باید فلاپ سپر (قسمت مشکی) سوراخ بشه. استیل میت خودش مته مخصوص تو جعبه اش داره. خواستی بگو عکس از سپر مال خودم بذارم.
![]() قبل از ارسال تاپیک جدید حتما با کمک جستجو از تکرای نبودن آن مطمئن شوید. در انتخاب تاپیک مناسب برای پست های خود دقت نمایید. برای قدردانی فقط از گزینه "تشکر" استفاده نمایید. از ارسال پست های متوالی جدا خودداری نمایید. در انجمن مناسب تاپیک بزنید. |
|
|
|
| کاربر مقابل از شما HusseinR بخاطر ارسال مفید تشکر کرده اند: | Peugeot206_16v (05-08-10) |
![]() |
| برچسب ها |
| مشاوره, و, خرید, دنده, راهنمایی, سنسور, عقب |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 2 نفر (0 عضو و 2 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|