بهترین نمایش انجمن ها در مرورگر Mozilla FireFox است
| معرفی لوازم لوکس و جدید آرشیو کاملی از لوازم لوکس مربوط به خودرو را میتوانید در این انجمن پیدا کنید |
![]() |
|
|
#21 |
|
مدیر بخش سیستمهای صوتی و تصویری
![]() تاریخ عضویت: Feb 2009
تشکر ها: 690
تشکر از شما 1,125 بار در 525 پست
خودرو شخصی: خوشگلترین مخمل ایران
|
سلام به همگی این تاپیک ماله خیلی وقت پیش هستش من کلا زیاد اهله تیونینگ ظاهر ماشین نیستم بیشتر توی کاره نصب سیستم هستم روی ماشین طفلکی ماشینم همه جور لرزه ای دیده به خودش
![]() ![]() اگه زبون داشت کلی فش بارونم میرد siahell جان چراغ جلو هاتون از کجا خریدین و قیمتش چند هست؟؟؟؟؟ مرسی
Hu: kenwoodx7006u Front Speaker: Alpine type r 17s Rear Speker:Infinity kappa 693.7i Amp Speakre:Zenec Sub: Sound stream T4-15 inch Amp For Sub: Power acoustic 2400db Wire for sub amps: Gej 0 Wire for speaker amp: Geje 4 Boxe: ported 3.708 ft^3 tiyun 31.5
|
|
|
|
|
|
#22 | ||
![]() تاریخ عضویت: Jan 2010
تشکر ها: 2
تشکر از شما 8 بار در 2 پست
خودرو شخصی: ریو
|
نقل قول:
اینا LED هستن که یه چند وقتیه اومده تو بازار لامپ و لوازم الکترونیکی. 2جور داره یکیش زدآبه یکی دیگشم معمولیه که تشکیل شده از یه نوار مسی که روش LED ریز لحیم شده قابل انعطافه حدودا تو 1مترش 50 تا LED هست تو 4 رنگم اصلی هم موجوده البطه تنوع رنگش بیشتره من 4تاشو دیدم متری هم 3000تومن معمولیشه زدآبشم5000تومنه. زد آبش جون میده واسه زیر ماشین تازه میشه یه کیت بهش وصل کرد هم نورشو میشه کم و زیاد کرد هم میشه حالت رقص نورش کرد. کم مصرف با عمر خیلی زیاد... اگه بشه میخوام رو چراغ عقبامم این کارو بکنم اگه شد عکساشو توی نوشته های بعدی برای بچه ها میذارم ![]() نقل قول:
من از تجربیاتتون توی قسمت سیسم های صوتی خیلی استفاده کردم بابت راهنمایی ها ازت تشکر میکنم. راستش چراغای اسپرت که تو بازار هست اکثرشون چینیه یا داخلیه که کیفیت تلقاش پایینه بعد یه مدتم زرد میشن البتهه جنسا درجه 1و2 دارن. واقعیتش من این چراغو تهران از خیابون چراغ برق(ملت)خریدم 200000تومن فروشنده گفت اینا چینی نداره کره فقط میزنه واسه همین گرونه ... حالا راستو دروغش پای خودشه ![]() ویرایش توسط Peugeot206_16v : 12-03-10 در ساعت 11:58. دلیل: ترکیب پستها |
||
|
|
|
|
|
#23 |
![]() تاریخ عضویت: Jan 2010
تشکر ها: 2
تشکر از شما 8 بار در 2 پست
خودرو شخصی: ریو
|
سلام
یه چندتا عکس از ریو پیدا کردم دلم نیومد نشونتون ندم جالبن اینا هم یجور سلیقه ای هستش یگه ... |
|
|
|
![]() |
| برچسب ها |
| کمک, کیا, کردن, اسپرت, به, ریو |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|