بهترین نمایش انجمن ها در مرورگر Mozilla FireFox است
مشاوره و خرید و فروش خودرو
كليه مطالب و توضیحات در مورد خرید و شرایط آن در اين قسمت قرار مي گيرد |
![]() |
|
|
#1 |
![]() تاریخ عضویت: Jan 2010
تشکر ها: 0
تشکر از شما 1 بار در 1 پست
خودرو شخصی: انتخاب نشده
|
سلام
تبریک میگم به خودم بابت عضوبت تو سایت من یه دانشجو هستم با محدودیت مالی ماهانه 150 با تلورانس 20 ![]() دنبال یه خودرو هستم تا 14 تومن هزار تومنم بیشتر از این نمیشه مهمترین فاکتوریم که مد نظرمه کم خرج بودن و ایمنی ماشینه برای مصرف تو شهری میخوام و اصلا هم اهل گاز و بگاز با ماشین نیستم ( حد اکثر سرعتی که تا حالا رفتم 120 بوده اونم یه بار حواسم نبود ) مجرد هستم و ماشین شخصیمه پس فضای ماشین زیاد برام مطرح نیست. کلا استفادمون از ماشین خیلی کمه , ماشین پدرم مدل 83 تا الان 27000 تا کار کرده, منم تو همین مایه ها البته نه به این شدت. با این تفاصیر به نظرتون چه ماشینی بگیرم؟صفر یا کار کرده؟ 1.سمند معمولی صفر ( ای بی اس داره؟ ) 2.سمند Lx کارکرد 3. اس دی - وی 20 کارکرد ![]() 4.پژو 206 صفر 5.پژو 405 صفر 6.ریو صفر 7.مینیاتور صفر 8.تندر E1 صفر ( جلو پنجره رنگ بدنه هست؟ ) 9.تندر E2 کارکرد پیشاپیش ممنون
|
|
|
|
#2 | ||
|
مدیر سایت
![]() تاریخ عضویت: Jun 2007
تشکر ها: 518
تشکر از شما 2,001 بار در 483 پست
|
جناب آقاي دانشجو با محدوديت مالي.
اولا" فكر ميكنم شما خيلي اعتمادبه نفس كاذب داري كه خودت به خودت تبريك ميگي ( اونم دو جا ) ثانيا" من به جاي تبريك تسليت ميگم به همه چون در عرض 3 ساعت يه سوال رو چهار جا پرسيدي و كل فروم رو بهم ريختي! بعدشم فكر نميكنم كسي اينجا بدهكار شما باشه كه اينجوري ميخواي به زور جواب از مردم بگيري. نقل قول:
نقل قول:
با توجه به توضيحات بعديت و مبنا قرار داشتن ابوي گرام بعنوان الگوي اصلاح شده مصرف نظر من يكي اينه كه پولت رو بيخودي خرج نكن و دور وسيله نقليه چهار چرخ رو خط بكش ( اونم از نوع ممتد ) دنبال وسيله نقليه نهايتا"دوچرخ باش كه فكر مييكنم با خلقيات و تفكر و عاداتت هم سازگارتره. در غير اينصورت از ابوي گراميت به خاطر تجربه و شناخت بيشترش كمك بگير تا راهنمائيت كنه 4 تا پستت در اين فروم به مدت 48 ساعت خواهد ماند و بعدش 3 تاش خذف به قرينه لفظي خواهد شد ( ان شاء الله ) ضمنا" اينجا فروم خودروئيه ....لطف كن آواتور مباركت رو عوض كن و يه چيز معقول و متناسب با وضعيت سايت استفاده كن. در غير اينصورت مجبور ميشم تصوير مبارك آواتورت رو هم به سرنوشت اون 3 تا پست دچار كنم. پيشاپيش موفق باشي ( خصوصا" در عمل كردن به قوانين سايت... از اين موضوع كه عنوانهاي تاپيكهات رو هم مثل آواتورت بي ربط و مثل پستهات مبهم در نظر گرفتي فاكتور گرفتم...ممبعد يا رعايت كن با ويرايش ميشه پستهاي حضرتعالي )
|
|
| 8 کاربر مقابل از شما amir.s.m بخاطر این ارسال تشکر کرده اند: | ELX (09-01-10), Esmit (08-01-10), hamid_xever (08-01-10), HighSpeed (08-01-10), mohi2020 (08-01-10), Peugeot206_16v (08-01-10), pooria_92 (10-01-10), Ramtin-Auto (09-01-10) |
|
|
#3 |
|
کاربر ویژه سایت
![]() تاریخ عضویت: Sep 2007
تشکر ها: 1,098
تشکر از شما 869 بار در 441 پست
|
با تشکر از آقای امیرخان
ان شاء الله همه دوستان نسبت به قوانین و شرایط سایت عنایت بیشتری رو مبذول خواهند داشت(دسته جمعی متنبه میشویــــــــــــــم) ___________ در مورد سوال که بی جواب نمونه به نظر من هرچیزی صفرش بسی بهتره 1- L90 E2 با کمی افزایش بودجه 2- 206 3- من دیگه پیشنهادی ندارم! توجه که اینا طبق دو فاکتور امنیت و بهینه بودن هستش ___________ ... ___________
آه ... سرزمین من دستانم لرزان چشمانم نگران و بارانی با من بمان غمين بودنم را باور كن! با من بمان كاش ميتوانستم بگويم به صراحت كه ميسازمت وطن! صد حيف كه شاعر نيستم! سرزمین من امروز كه اينگونه! فردا چه خواهد شد؟ به خدا می سپارمت Persian2Net » سايت تخصصي دانلود نرم افزارهاي رايگان انگار تابستانست ... |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
تشکر ها: 490
تشکر از شما 413 بار در 173 پست
خودرو شخصی: پژو 405
|
شرمنده بابت اف تاپيك
امير جون قربون دستت داداش حرف دل من بالاخره انجام شد خيلي گلي ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
| 2 کاربر مقابل از شما hamid_xever بخاطر این ارسال تشکر کرده اند: | amir.s.m (09-01-10), Peugeot206_16v (09-03-10) |
|
|
#5 |
![]() تاریخ عضویت: Mar 2010
تشکر ها: 21
تشکر از شما 15 بار در 10 پست
|
سلام دوستان
من قصد خرید پراید دارم البته عجله ندارم و میخوام بذارم بعد عید اما نیاز به راهنمایی دارم چند جا رفتم قیمتها خیلی متفاوته یه جا 87 درجه یک میگه 7200 (البته راه چونه هم داره) یه جا 88 کارکرده درجه یک میگه 7200 اگه قیمت بازار دستتون هست کمی راهنمایی کنید(قیمت بدید) و اینکه بعد عید مدلهای 87 یا 88 با توجه به ورود مدل 89 و یک سال عقب افتادن ممکنه چقدر افت قیمت داشته باشند لطفا من رو راهنمایی کنید امیدوارم مثلtisabeling کتک نخورم! |
|
|
|
|
|
#6 |
|
ناظم انجمن ها
تشکر ها: 2,483
تشکر از شما 3,154 بار در 1,421 پست
خودرو شخصی: 206SD LX 1.6
|
راستش دوست خوب قیمت بازار اون هم محل زندگی شما دستم نیست اما این دو قیمت که گرفتید نمیشه به تنهایی مقایسه کرد و نظر داد. خوبه راهنمای همشهری رو بردارید و به وفور قیمت پراید با مدلهای مختلف ببینید.
مدل 89 هم سال آینده که بیاد چون معمولا قیمتها اول سال کمی بالا میره حدودا یکی دو ماهی طول میکشه تا قیمت مدلهای قدیمی تر متعادل بشه و پایین بیاد. موفق باشید.
![]() قبل از ارسال تاپیک جدید حتما با کمک جستجو از تکرای نبودن آن مطمئن شوید. در انتخاب تاپیک مناسب برای پست های خود دقت نمایید. برای قدردانی فقط از گزینه "تشکر" استفاده نمایید. از ارسال پست های متوالی جدا خودداری نمایید. در انجمن مناسب تاپیک بزنید. |
|
|
|
| کاربر مقابل از شما HusseinR بخاطر ارسال مفید تشکر کرده اند: | 0000 (09-03-10) |
|
|
#7 |
|
حسین جان من ساری هستم
پس بذارم فروردین تموم بشه تو اردیبهشت بگیرم بهتره؟! به نظرت اگه اتفاق خاصی تو بازار نیفته نیفته میتونم یه 88 تک سوز 7 تومن بگیرم؟ چون الان اینجا از 7200 تا 7400 قیمت دارم البته من فقط دنبال یه ماشین تمیز درجه یک هستم و ماشینی که کوچکترین شکی داشته باشم حتی قیمت هم نمیکنم
گرفتاری دنیا از این است که نادان از کار خود اطمینان دارد و دانا از کار خود مطمئن نیست. (برنارد راسل) ویرایش توسط 0000 : 09-03-10 در ساعت 23:41. دلیل: ناقص بودن مطلب |
|
|
|
|
|
#8 |
|
ناظم انجمن ها
تشکر ها: 2,483
تشکر از شما 3,154 بار در 1,421 پست
خودرو شخصی: 206SD LX 1.6
|
برج 2 مدل 88 7 تومن احتمال زیاد پیدا میشه. اگه عجله ندارید میتونید صبر کنید وگرنه عید بی ماشینی هم سخته ها!
![]() قبل از ارسال تاپیک جدید حتما با کمک جستجو از تکرای نبودن آن مطمئن شوید. در انتخاب تاپیک مناسب برای پست های خود دقت نمایید. برای قدردانی فقط از گزینه "تشکر" استفاده نمایید. از ارسال پست های متوالی جدا خودداری نمایید. در انجمن مناسب تاپیک بزنید. |
|
|
|
| کاربر مقابل از شما HusseinR بخاطر ارسال مفید تشکر کرده اند: | 0000 (10-03-10) |
|
|
#9 |
|
خیلی خیلی از کمکت ممنونم
کمی تحمل میکنم در عوض مناسبتر میگیرم بی پولیه دیگه بازم ازت ممنونم با مرام
|
| کاربر مقابل از شما 0000 بخاطر ارسال مفید تشکر کرده اند: | HusseinR (10-03-10) |
![]() |
| برچسب ها |
| یا, کارکرد, اونا؟new, اینا, صفر |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|