بهترین نمایش انجمن ها در مرورگر Mozilla FireFox است
پوشش و رنگ خودرو
در این انجمن به فناوری ، روشها و مباحث مربوط به رنگ خودرو پرداخته می شود |
![]() |
|
|
#1 |
|
ناظم انجمن ها
![]() تاریخ عضویت: Jun 2007
تشکر ها: 2,483
تشکر از شما 3,153 بار در 1,421 پست
خودرو شخصی: 206SD LX 1.6
|
سلام رفقا
چند ماهی میشه این واکس رو اتفاقی خریدم اما چون این مدت تو بازار نبودش و منتظر هم بودم انجمن رنگ راه بیفته، ازش صحبتی نشد تا الان که ظاهرا یکی از نمایندگی ها آورده؛ و برید بخرید تا تمام نشده که سرش دعواست. سایت آپکو هم فروش آنلاین داره و میتونید از این طریق خرید کنید. آدرسی که به من دادن: ابتداي يادگار امام 2 تا مركز آپشن هست كه يكيش اول يادگار هست و اون يكي هم اولش هست ولي تو خيابون آزادي. يكي شركت MEM هست و اون يكي آپكو تو آزادی میفته. سایت برا سفارش: http://opco.co.ir/shoping/product_in...8851580e5a87b4 قیمت 12000 تومان ![]() حالا چرا اصرار به خرید این واکس جالب دارم؟ ذرات نانو این واکس تمامی فرورفتگی های بسیار بسیار ریز سطح رنگ رو پر میکنه و در نتیجه انعکاس نور جلوه زیبایی به رنگ ماشین شما میده و مهمتر اینکه از خش های سطحی هم رنگ ماشین رو محافظت میکنه. تستی که رو کنجکاوی انجام دادم: رو رنگ زیر موکت صندوق امتحانش کردم. یه نوار چسب پهن به بدنه چسبوندم و واکس رو کنارش استفاده کردم. بعد چسب رو برداشتم و با یه چنگال طوری رو رنگ حرکت کردم که به هر دو قسمت واکس خورده و واکش نخورده زیر چسب فشار بیاره. اینا همش برا این بود که روی هر دو قسمت فشار تقریبا برابر وارد بشه. نتیجه اعجاب انگیز نیست اما باور نکردنیه! به وضوح خط قسمت واکس نخورده واضح تر دیده میشه و گرد رنگ بلند شده بیشتره! جوری نیست که با عکس بشه تفاوتش رو دید. خودتون عملا باید امتحان کنید. ماشین خودم سفید روغنیه اما رو روآ نوک مدادی متالیک امتحان کردم نتیجه خیلی بهتر نمود داره. بازتاب نور چراغ قوه تو شب رو قسمت واکس خورده خیلی بیشتره. البته باید به مرور زمان خودش رو در برابر خش ها و حشرات تو جاده نشون بده. از اون روز که واکس رو زدم انگار نه انگار ماشین میره بیرون و میاد: تمیز و پاک! البته برا من سفیده و گرد و خاک زیاد روش معلوم نیست. اما طرف ما گرد و خاک زیاده و کافیه چند دقیقه بعد از دستمال کشیدن رو سپر و زه های در (206) متوجه بشی که خاک به صورت لکه لکه روش نشسته. (گرد و خاک رو سپر 405 لکه لکه نمیشه چون زبره اما برا 206 صافه) این مدت خبری از لکه های خاک نیست. فقط یه گرد نازک از نزدیک دیده میشه. استفاده کنید و حالشو ببرید. باید ببینیم زمستون چه صفایی میتونه بده. روی قوطی واکس هم طرز استفاده رو نوشته: 1. محلول رو قبل از استفاده کاملا تکون بدین. 2.مقداری کمی از محلول رو روی ابر بریزید. 3.هر مکانی رو 1 بار بطور کامل با حرکت رفت و برگشتی آغشته به واکس کنید ، اگر کم بود و قسمتی آغشته نشد دوباره مایع واکس رو بریزید و بزنید. 4. وقتی کاملا اون قسمت رو واکس زدید، مهلت بدید تا کاملا خشک بشه واکس روی بدنه، بعد از حوله میکرو فیبر که داخل جعبه هست برای پاک کردن واکس استفاده کنید. طبق دستور عمل، بهتره که بدنه ماشین حتما خنک باشه برای جواب دادن بهتر ماشین و عمل واکس زدن رو در محیطی خنک و سایه انجام بدیم. قبل از کار ماشین رو شسته و خشک کنید.
![]() قبل از ارسال تاپیک جدید حتما با کمک جستجو از تکرای نبودن آن مطمئن شوید. در انتخاب تاپیک مناسب برای پست های خود دقت نمایید. برای قدردانی فقط از گزینه "تشکر" استفاده نمایید. از ارسال پست های متوالی جدا خودداری نمایید. در انجمن مناسب تاپیک بزنید. ویرایش توسط HusseinR : 20-08-09 در ساعت 15:59. دلیل: مرسی مدیر جون! |
|
|
|
| 8 کاربر مقابل از شما HusseinR بخاطر این ارسال تشکر کرده اند: | Azar (12-01-10), BMW_M5 (21-08-09), ELX (20-08-09), HighSpeed (08-12-09), Peugeot206_16v (20-08-09), pooria_92 (10-03-10), Ramtin-Auto (10-03-10), saeid199_p (22-10-09) |
|
|
#2 | |
![]() تاریخ عضویت: Dec 2009
تشکر ها: 415
تشکر از شما 180 بار در 75 پست
خودرو شخصی: پژو 206
|
نقل قول:
|
|
|
|
#3 |
|
ناظم انجمن ها
![]() تاریخ عضویت: Jun 2007
تشکر ها: 2,483
تشکر از شما 3,153 بار در 1,421 پست
خودرو شخصی: 206SD LX 1.6
|
سایت آپکو رو ببینید. شماره اش رو هم پیدا کنید و تماس بگیرید. احتمالا موجوده.
![]() قبل از ارسال تاپیک جدید حتما با کمک جستجو از تکرای نبودن آن مطمئن شوید. در انتخاب تاپیک مناسب برای پست های خود دقت نمایید. برای قدردانی فقط از گزینه "تشکر" استفاده نمایید. از ارسال پست های متوالی جدا خودداری نمایید. در انجمن مناسب تاپیک بزنید. |
|
|
|
| کاربر مقابل از شما HusseinR بخاطر ارسال مفید تشکر کرده اند: | Azar (10-03-10) |
![]() |
| برچسب ها |
| فن, نانو, واکس, آوری, با, بشتابید |
| کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان) | |
| ابزارهای موضوع | |
| نحوه نمایش | |
|
|